Filter By

#Tasos Vila Nikos

Vila Nikos

13 Day(s) 10 Night(s)
5

Vila Nikos se nalazi u centralnom delu Potosa na oko 150 metara od mora.
Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studie sa većim kaučem na izvlačenje, pogodnim za smeštaj odraslih osoba, kao i četvorokrevetni apartmane.
Sve smeštajne jedinice se nalaze na prvom spratu vile, gledaju ka ulici i opremljene su čajnom kuhinjom (frižider, mini električni šporet, posuđe bez tiganja), namenjenom za pripremu lakih obroka, klima uređajem čije je korišćenje uračunato u cenu aranžmana, TV-om, kupatilom, veoma prostranom terasom sa garniturom za sedenje i tendama kao i WiFi (slabog protoka što svakako zavisi od grčkih operatera I na šta agencija nemože uticati). Vila ima peškire čija je promena na 3 dana, kao i posteljine, dok je čišćenje na pet dana.

Gostima je na raspolaganju parking koji se nalazi pored naše naše vile – Apartmani Maria,ali posle 15.06.2024.godine , gosti će moći da koriste I besplatan parking kod škole ,iza vile Nikos. U sobama se nalazi I sef koji se može koristiti bez naknade.

STROGO JE ZABRANJENA upotreba tiganja kao i prženje ribe.

#Tasos Apartmani Maria

Apartmani Maria

13 Day(s) 10 Night(s)
5

Apartmani Maria se nalazi u centru Potosa na udaljenosti od oko 150 m od plaže. Apartmani Maria poseduju dvokrevetne i trokrevetne studije kao i četvorokrevetne i petokrevetne apartmane smeštene u prizemlju i visokom prizemlju vile. Objekat poseduje bazen u drugom delu dvorišta koji mogu koristiti odrasli i decu sa ležaljkama i suncobranima (koji se mogu koristiti uz konzumaciju pica), snack bar pored bazena, recepciju i prostrani foaje. U restoranu koji se nalazi pored samog bazena postoji mogućnost doplate usluge doručka. Apartmani Maria svojim gostima nudi parking prostor koji se nalazi pored smeštaja. U dvorištu vile smešteno je mini igralište za decu i toaleti za poslednji dan boravka. Ljubazni domaćini vile sa višegodišnjim radom u turizmu učiniće vaš odmor nezaboravnim. Svi studiji i apartmani poseduju čajnu kuhinju (frižider, mini električni šporet, posuđe bez tiganja), namenjenu za pripremu lakih obroka, terasu, TV, TWC, WiFi, sef na recepciji i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje 6 eura po danu. U smeštajnim jedinicama ima peškira i menjaju se trećeg dana boravka, kao i posteljina.U studijima i apartmanima postoji sef koji je na raspolaganju gostima bez doplate za korišćenje. STROGO JE ZABRANJENA upotreba tiganja kao i prženje ribe. Napomena: Usled nestabilnih cena električne energije u Grčkoj vlasnici smeštaja zadržavaju pravo da promene cene najma klima uređaja tokom turističke sezone. Takođe, u kuhinji nema tople vode. Obavezna je konzumacija minimum jednog pića ukoliko želite da koristite ležaljke pored bazena.

Usled nestabilnih cena električne energije u Grčkoj vlasnici smeštaja zadržavaju pravo da promene cene najma klima uređaja tokom turističke sezone.Takođe, u kuhinji nema tople vode.

Obavezna je konzumacija minimum jednog pića ukoliko želite da koristite ležaljke pored bazena.

#Tasos Vila Thassos

Vila Thassos

13 Day(s) 10 Night(s)
5

Vila Thassos nalazi se u mestu Pefkari, na oko 550m od centra Potosa a na samo 100m od plaže. Idealan je izbor za porodice kao i sve one koji žele da svoj odmor provedu u mirnom i prijatnom okruženju.Vila ima veliko dvorište koje svojim gostima nudi mogućnost korišćenja roštilja, garnituri za sedenje a za one koji dolze sopstvenim prevozom i parking.Vila se nalazi u neposrednoj blizini hotela Tasos u čijem je i sastvau pa je gostima vile na raspolaganju korišćenje hotelskog sadržaja kao što je bazen.

Ova vila raspolaze apartmanima za smeštaj dve, tri i četiri osobe smeštenim na prizemlju i I spratu. Svaki apartman sadži dve prostorije, kupatilo i terasu. U jednoj prostoriji je kuhinjski deo i dva ležaja, u drugoj prostoriji je bračni ležaj sa terasom prema lepo uređeno dvorištu. Svi apartmani imaju TV , sef I klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta 6€ dnevno. Vila je takođe opremljena i peškirima čija se zamena vrši jednom u toku boravka zajedno sa zamenom posteljine. Odlično snabdeven supermarket nalazi se nedaleko od vile na putu prema Potosu. A na 50m od vile Tasos nalazi se naša vila Haus Sofi.

#Vila Georgia Tasos

Vila Georgia

13 Day(s) 10 Night(s)
5

Vila Georgia smesteštena je na svega 30m od plaže Psili Ammos. Ova plaža po mnogima je jedna od najlepših na Tasosu i nalazi se 5km juzno od mesta Potos. Peščana je svom svojom dužinom i širinom i u vodi i na obali. Pesak je veoma sitan a voda je veoma čista i bistra. Na plaži postoje tri bara i jedan restoran. Na obodima plaže se nalaze lepe, glatke stene, na kojima se mogu postaviti peškiri, a ima i malo prirodnog hlada, posebno u okviru bara Blue Velvet. Na ovoj plaži možete igrati odbojku na pesku, đuskati uz lepu muziku, pojesti ukusnu hranu i plivati u predivnoj vodi. Plaža ima tuševe i toalete, a dubina je postepena pa je idealna kako za odrasle tako i za brčkanje dece.

Vila raspolaže studijima za smeštaj 2 i 3 osobe a studiji se nalaze u prizemlju.Vila ima dvorište a gosti koji dolze sopstvenim prevozom svoje automobile parkiraju u blizini vile gde je to moguće jer vila ne poseduje sopstveni parking.Svaki studio ima terasu, kuhinjski deo, kupatilo, TV I WiFi konekciju – čija brzina zavisi isključivo od grckih operatera kao i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta – 7€ dnevno.Studiji su takođe opremljeni peškirima i posteljinom čija se zamena vrši jednom u toku boravka gostiju. Na udaljenosti od oko 800m od vile u mestu Astris nalazi se veća prodavnica a na 20m od vile nalazi se trafika. Kao dodatni sardžaj ističe se restoran koji se nalazi u sklopu vile i gde gosti mogu uplatiti polupansion na licu mesta.

Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera. Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan krevet je širine od 75 – 90 cm, a za francuski krevet (za 2 osobe) širine od 110 – 140 cm.

#Vila Sofi Tasos

Vila Sofi

13 Day(s) 10 Night(s)
5

Vila Haus Sofi nalazi se u mestu Pefkari , na oko 600m od centra Potosa.Od plaže je udaljena oko 120m a i u neposrednoj blizini je i dobro snabdeven market.Vila ima dvoriste a parking za goste koji dolaze sopstvenim prevozom nalazi se u neposrednoj blizini. Vila u svom dvorištu ima roštilj koji je na raspolaganju našim gostima. U svom sastavu ima studia i apartmane za smeštaj dve,tri i cetiri osobe.Studiji i apartmani raspoređeni su na prizemlju, I i II spratu.